Добре дошли в сайта на

лого Розбул

 
„РОЗБУЛ” ЕООД e създадена с амбицията да предлага продукти, отговарящи на високите изисквания на своите клиенти. Лоялността и отличното обслужване са водещи в нашата ежедневна работа. Професионализъм – това е качество, което всеки в нашия екип притежава. Ако имате въпроси относно предлаганите продукти не се колебайте и ни попитайте.
Ние сме готови да ви покажем какво е качество, а от Вас очакваме да изберете своя продукт и да ни се обадите. Успехът на нашата фирма се дължи единствено на многобройните ни клиенти и затова всеки един е важен за нас. Няма да казваме: “Ние сме най-добрите”, защото само вие имате право да определите това.
 

Нашите продукти

Продуктите, които Розбул предлага, имат за цел да подобрят вкусовите качества на едни от най-предпочитаните напитки – вино и ракия. Може да избирате между богато разнообразие от аромати и подобрители. Ако пък сте любител на по-изтънчените вкусове, то специалните аромати на Розбул са точно за Вас.
Освен да подобрим насладата от съприкосновението Ви с алкохолните напитки, Ви предлагаме и гама от аромати за тютюн. Тяхното разнообразие ще удовлетвори дори и най-придирчивите от Вас. Розбул държи да осигури на своите настоящи и бъдещи клиенти максимално удовлетворение от употребта на тютюн, затова съвсем скоро ще пусне на пазара и своите нови аромати.
 

Офис: гр. Плевен, ул. ”Заменхов”1

Магазини: Кооперативен пазар
гр. Плевен – Магазин 1

www.rozbul.com

Отдел за поръчки и информация:
тел.: 0878 87 10 18, 0878 985 964

Email: rozbul@abv.bg